Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.dors.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Α. Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, Diners .  Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.dors.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Β. Χρέωση του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση του PayPal γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.

Γ. Με αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα και Κύπρο) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση €3,00 (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τηλέφωνο και email επικοινωνίας στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Παραγγελίες που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε δεν αποστέλλονται.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€)